Jäseneksi Suomen PEN:iin?

Sananvapaus on aikamme keskeisiä kysymyksiä. Kirjailijat, joille sanat ovat työkalu, ovat työnsä vuoksi uhattuna eri puolilla maailmaa. Myös Suomessa sananvapauden rajat ja jakautuminen ovat entistä kiivaamman keskustelun kohteena. Suomen PENin jäsenenä olet mukana tukemassa kansainvälistä sananvapaustyötä ja aiheeseen liittyvän julkisen keskustelun ylläpitämistä.

Suomen PENin jäseneksi voi hakea jokainen Suomen Kirjailijaliittoon, Finlands Svenska Författareföreningeniin, Suomen Näytelmäkirjailijaliittoon, Finlands Svenska Dramatikerförbundiin ja Suomen Arvostelijain liittoon kuuluva. Suomen PEN hyväksyi jäsenikseen myös tietokirjoittajat ja tutkijat vuosikokouksessaan 2017. Myös muut kulttuurielämässä ansioituneet hakijat otetaan huomioon.

Jäsenmaksu

Vuosikokous päättää jäsenmaksuista helmikuisessa kokouksessaan. Vuonna 2017 jäsenmaksu on 30 euroa, työttömille 20 euroa, tai vaihtoehtoisesti jäsenet voivat maksaa vapaaehtoisen kannatusmaksun (min. 100 euroa).

Edut

Suomen PENin jäsenet saavat vuonna 2017 etuna alennuksen Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kirjakaupassa. Muista mahdollisista eduista ilmoitetaan sähköisessä jäsenkirjeessämme.

Jäsenhakemus

Täytä yhteydenottolomake tarvittavien yhteystietojen ja liitteiden kera (vapaamuotoinen hakemus, CV), niin johtokunta käsittelee hakemuksesi seuraavassa kokouksessaan!

 

Nimesi*

Sähköpostiosoitteesi*

CV*

Vapaamuotoinen hakemus*