Vielä ehdit mukaan kansainväliseen Arvokkaat sanat -seminaariin

Kuva: Jukka Laajarinne

Kuva: Jukka Laajarinne

Arvokkaat sanat – Pohjoismais-virolainen sananvapausseminaari järjestetään Helsingissä 9. syyskuuta. Varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan 31. elokuuta mennessä.

Viron PEN ja Pohjoismaiden PEN-keskukset kokoontuvat yhteiseen verkostotapaamiseen Helsinkiin 7.–9. syyskuuta 2016. Kokouksen yhteydessä järjestetään julkinen, kaikille avoin sananvapauden tilaa maissamme käsittelevä seminaari 9. syyskuuta. Tapahtuma on ilmainen ja suunnattu kaikille kirjallisuudesta ja sananvapausasioista kiinnostuneille.

Priceless Words – Arvokkaat sanat -seminaarin paikka ja aika:

Perjantai 9.9.2016, klo 13–17
TING-sali, Pohjoismainen kulttuuripiste, Kaisaniemenkatu 9, Helsinki

Tapahtuman kieli on englanti.

Seminaari vaatii ilmoittautumisen rajallisen paikkamäärän vuoksi. Ilmoittautuminen seminaariin on avoinna 31. elokuuta asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan Pohjoismaisen kulttuuripisteen sivujen kautta.

Seminaari järjestetään yhteistyössä Suomen PEN:in, Pohjoismaisen kulttuuripisteen ja Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen kanssa. Seminaaria ovat tukeneet Islantilais-suomalainen kulttuurirahasto, Suomalais-norjalainen kulttuurirahasto ja Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto. Suomen PEN kiittää yhteistyöstä UlkoasiainministeriötäPohjoismaisen yhteistyön sihteeristöä ja Kulttuurikeskus Caisaa.

PEN Tiedotus