Rooli vapaa -kurssi 15–16-vuotiaille pääkaupunkiseudun tytöille 26.11.

Olet halunnut kerran jos toisenkin olla joku toinen, eikö vain, vähän erilainen tai jotain kokonaan muuta? Olet ehkä halunnut kirjailijaksi, kitaristiksi tai lauluntekijäksi. Koulussa väärä rooli painaa kumaraan. Roolien vankilassa olo on ruma. Mutta entä jos rooli olisi vapaa? Entä jos sitä voisi vaihtaa kuin vaatteita?
Kirjoittamalla tarinoita saa sukeltaa muiden päähän, voi vaihtaa sukupuolta, palata lapseksi, asua puussa tai Intiassa. Kirjoittamalla voi vaihtaa roolia kuin huonetta. Kirjoittaessa roolit ovat silkkaa vapautta. Kirjoittaessa saa testata taitojaan suurkaupungin kadulla tai viidakossa, voi tulla toiseksi, olla toinen ja saada mitä haluaa.

Rooli vapaa -kirjoituskurssilla kirjoitamme tarinoita, puhumme vapaudesta, kirjoittamisesta ja teksteistä. Kurssilla voi kirjoittaa itsensä vankilaan ja vapaaksi sieltä.

Tule mukaan kirjoittamaan. Tule, vaikka et olisi koskaan ennen kirjoittanut. Tai vaikka olisit kirjoittanut aina. Kurssia vetävät kirjoittavat kirjoittajat Seita Parkkola ja Arita Peuraharju.

Kurssi järjestetään lauantaina 26.11. klo 10–16.30 Nuoren Voiman Liiton toimitiloissa (Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki). Huom! Käynti sisäpihan kautta.

Kurssille on vapaa pääsy! Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!
Ilmoittautumiset: viljatuu@gmail.com.

Kurssin järjestävät Suomen PEN:n Naiskirjailijakomitea ja Nuoren Voiman Liitto

PEN Tiedotus