Sana on vapaa – nyt ja aina. Yleisötilaisuus 25.4.2018

Kirjailijatalo Villa Kivi, Linnunlauluntie 7, Helsinki
25. huhtikuuta 2018 klo 18

Lämpimästi tervetuloa Suomen PEN:in 90-vuotisjuhlavuoden avaavaan iltaan! Ilta on tarkoitettu jäsenille ja ja jäsenyydestä kiinnostuneille.

Suomen PEN haluaa rakentaa entistä yhteisöllisempää yhdistystä ja kutsumme järjestön jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet kanssakulkijamme vapaamuotoiseen tapaamiseen viinitarjoilun äärellä.

Illan aikana PEN:in johtokunta ja komiteat esittäytyvät, kerromme järjestön työstä ja ajankohtaisista sananvapausasioista. PEN-konkari Iida Simes kertoo vaikuttamisen keinoista.

Suomen PEN:in jäsenyys on avoin kaikille kirjallisuuden ja kulttuurin alan aktiiveille. Jäsenhakemukseen ja -kriteereihin voi tutustua kotisivuillamme (Suomenpen.fi/jaseneksi). Jäsenhakemuksen voi jättää myös keskiviikon tilaisuudessa.

Tule ja tuo mukanasi Suomen PEN:in toiminnasta kiinnostunut ystäväsi tai kaksi!

Kevätterveisin
Suomen PEN:in johtokunta

Suomen PEN on vuonna 1928 perustettu kirjailijoiden kansainvälinen sananvapausjärjestö. Se on osa yli 100 maassa toimivaa PEN Internationalia. Peruskirjansa mukaisesti PEN puolustaa ja edistää kirjallisuutta sekä taiteen- ja ilmaisunvapautta kaikkialla maailmassa.

PEN Tiedotus