Suomen PEN:in uudet verkkosivut

Suomen PEN:in uudet verkkosivut on julkaistu!

 

Kotisivujen uudistusta on kaivattu ja suunniteltu pitkään. Vanhan sivuston kipupisteet olivat hyvin tiedossa, ja palautetta sekä uudistusideoita kerättiin myös jäseniltä. Uudistuksen tavoitteena oli muun muassa tiedonhaun helpottaminen ja käytettävyyden parantaminen.

Pro bono -yhteistyön järjestyminen Recommended Oy:n kaltaisen ansioituneen viestintätoimiston kanssa oli Suomen PEN:ille iloinen ja tervetullut uutinen. Yhteistyö oli alusta asti mutkatonta ja molempiin suuntiin joustavaa. Partneri tuntui ymmärtävän ja hyväksyvän vankasti vapaaehtoistoimijoihin nojaavan pienen yhdistyksen haasteet projektin toteuttamisessa. Visuaalinen suunnitelma sivustolle syntyi jouhevasti ja tekninen tuki oli toteutusvaiheessa nopeaa. Saimme asiantuntevaa sekä todella ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua.

Yhteistyön myötä Suomen PEN sai nykyaikaisen, tyylikkään ja helposti käytettävän näkyvyyden verkkoon. Vihdoin voimme ottaa käyttöön kaivatut verkkovetoomukset uhattujen kirjoittajien puolesta ja tiedotteemme sananvapauspalkinnoista julkilausumiin löytyvät aiempaa helpommin. Vapaa sana on PENin verkkosivuilla ilmestyvä kirjoitussarja. Julkaisemme sivulla etupäässä jäsentemme runoutta, proosakatkelmia, esseitä ja artikkeleita sekä tekstejä kirjoittajilta, joiden ilmaisunvapaus on uhattuna. Vapaa sana on myös alusta, jonka kautta voi ottaa kantaa ajankohtaisiin sananvapauden kysymyksiin.

Lämpimät kiitoksemme Recommendedille!

Tervetuloa tutustumaan sivuihimme. Meille saa antaa myös palautetta sekä kehitysehdotuksia osoitteeseen secretary@suomenpen.fi.

PEN Tiedotus